Miłorząb japoński – właściwości i zastosowanie. Ginko biloba w kosmetykach

Miłorząb japoński (Ginko biloba) nie tylko usprawnia pamięć i koncentracje, ale za sprawą swoich właściwości znajduje szerokie zastosowanie w kosmetyce. Miłorząb japoński znajdziemy w kosmetykach antycellulitowych i anty-aging. Wyciąg z miłorzębu świetnie sprawdza się również w pielęgnacji cery naczynkowej. Właściwości lecznicze miłorzębu japońskiego Miłorząb japoński (Ginko biloba) to jeden z najstarszych gatunków drzew o cenionych … Continue Reading